Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
 

Intrebari frecvente

Cum comand?

 1. Comenzile se preiau on-line pe www.pomello.ro de luni pana vineri 24 din 24;
 2. Comenzile se preiau telefonic la numarul de telefon 0753096000 de luni pana vineri intre orele 09.30-18.00, sambata se livreaza comenzile preluate si confirmate cu o zi inainte.

Cat dureaza pana se livreaza comanda?

 1. Comenzile primite pana la ora 11.00 se vor livra in aceiasi zi in masura posibilitatilor, in cazul in care livrarea in aceeasi zi nu este posibila veti fi contactat pentru livrare a doua zi;
 2. Comenzile primite si confirmate astazi pana la ora 18.00 se vor livra a doua zi pana la ora 11.00;
 3. Comenzile primite astazi dupa ora 18.00 (exclusiv on-line), vor fi confirmate a doua zi pana la ora 10.00 si vor fi putea fi livrate pana la ora 18.00.

NOTA IMPORTANTA PRIVIND LIVRARILE

Livrarea comenzilor se va face in ordinea preluarii acestora si in functie de complexitatea produselor comandate, Pomello va anunta telefonic Clientul in momentul in care comanda va fi gata si se va stabili, de comun acord, intervalul orar pentru livrarea acesteia.

Unde livram?

 1. In Bucuresti, toate zonele;
 2. In afara Bucurestiului in limita a 30 km, taxa de transport are valoarea de 30 lei.

Care este comanda minima?

 1. Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti valoarea comenzii minime este de 150 lei, taxa de transport 0;
 2. Pentru comenzile cu livrare in afara Bucurestiului (fara a se limita la Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Fierbinti, Snagov, Pipera, Tunari, Stefanesti, Voluntari, Afumati, Comuna Pantelimon, Cernica, Branesti, Catelu, Popesti Leordeni, Frumusani, Jilava, Bragadiru, Clinceni, Domnesti, Rosu, Chiajna, Ciorogarla, Mogosoaia, Buftea, etc.) valoarea comenzii minime este de 150 lei plus taxa de transport 30 de lei.

Imaginile produselor prezentate pe site-ul companiei?

 1. Imaginile prezentate pe site-ul Companiei sunt imaginile reale ale Produselor Pomello, pot aparea eventuale variatiuni de culoare in functie de sezonul in care se achizitioneaza ingredientele;
 2. Mancarea gatita se livreaza in oala, cratita si/sau tava de unica folosinta sau de inox, in functie de preferinte, atat la domiciliu, cat si la birou.

Returnarea vaselor din INOX:

 1. Vasele pot fi returnate in momentul livrarii comenzii, Clientul avand posibilitatea sa transfere produsele in vase proprii;
 2. Vasele vor fi ridicate de angajatii Pomello in 3-4 zile de la livrare. Se va stabili telefonic un interval orar, precum si adresa de la care se pot ridica acestea.